Weer een overwinning voor C1!

25 maart 2014 1255x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Weer een overwinning voor C1!

Afgelopen zaterdag speelde C1 tegen Sliedrecht. De vorige ontmoeting tussen beide teams was geëindigd in een ruime overwinning voor Sliedrecht. DFC was dus gebrand op revanche en gezien de goede resultaten van na de winterstop was er vertrouwen dat er deze keer een beter resultaat behaald kon worden.

De eerste helft werd er gespeeld met een straffe tegenwind, wat het spelen van goed voetbal lastiger maakte. Rondspelen van de bal lukte niet, waardoor het geen hoogstaande eerste helft werd. De eerste kans was wel voor DFC. Kevin ontsnapte op de rechtervleugel en gaf laag voor op Zuhtu, maar hij miste helaas. Hierna werd het weer slordiger en kwam Sliedrecht op een 1-0 voorsprong door een afstandschot in de verre hoek. DFC kwam echter snel weer op gelijke hoogte. Ivan kreeg de bal in de 16 voor zijn voeten en schoot keihard binnen, 1-1. Met deze stand gingen de ploegen de rust in.

De 2e helft een heel ander spelbeeld. DFC was vele malen beter dan Sliedrecht, creeerde goede kansen en de solide verdediging met Gino, Musti, Stefan en Marco gaf nauwelijks kansen weg. Hamza scoorde op aangeven van Ivan de 2-1 en Brenton nam de 3-1 voor zijn rekening door de bal fraai over de keeper van Sliedrecht te krullen. Hierna was  DFC  nog dicht bij de 4-1 maar Musti (lat) en Ashante scoorden  net niet. Vlak voor tijd viel nog de 3-2 uit een afstandschot, maar daarna ging de deur op slot en werden er geen kansen meer weggegeven.

Prima overwinning dus en vooral in de 2e helft erg goed gespeeld. De verdediging was solide, het middenveld onder aanvoering van de sterk spelende controleur Silvio speelde ook prima. De aanvallers waren weer niet te houden voor de tegenstanders. Ook keeper Sherrelson speelde een goede pot door goed uit zijn doel te keepen en hierdoor aanvallen snel onschadelijk te maken.

Volgende week uit tegen koploper Peursum, een sterke tegenstander, maar we gaan er met vertrouwen naartoe.

Opstelling: Sherrelson; Gino, Musti, Stefan, Marco; Kevin, Silvio, Ashante, Brenton; Ivan, Zuthu. Invallers Hamza, Ayoub, Bilal.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com