Voorbeschouwing DFC 1 aankomend weekend

6 maart 2014 924x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing DFC 1 aankomend weekend

DFC gaat de draad weer oppakken in competitie verband , na een weekend rust ivm carnaval. Dit gaat zaterdag gebeuren onder de leiding van de nieuwe trainer Ab van Wijk. Ab van Wijk heeft afgelopen week de tijd gehad om de kwaliteit van de selectie te bekijken en door te spreken met Martin Nouwen. Zij gaan er alles aan doen om DFC in de derde klasse te houden. Directe degradatie is zeker nog te ontlopen , want onderin is het stuivertje wisselen met De Alblas en VVAC. Zelfs het ontlopen van na-competitie is nog mogelijk.

Maar dan zullen de spelers wel uit een ander vaatje moeten tappen. Zij zullen aan de nieuwe trainer moeten bewijzen dat ze als een ploeg willen strijden om de moeilijke opdracht tot een goed einde te brengen. Gezien de ervaring van Ab van Wijk zal het aan het nieuwe technische beleid niet liggen en is hij de aangewezen persoon om de juiste snaar te raken bij de spelers.

Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Peursum om 15.00 uur op het programma.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com