Voorbeschouwing DFC 1

14 maart 2014 896x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing DFC 1

Aankomend weekend staat de uitwedstrijd tegen Groote Lindt op het programma. Het is voor DFC inmiddels niet vijf voor twaalf , maar de klok slaat bijna twaalf uur. Het maakt nu niet uit hoe , als de punten maar gehaald gaan worden. De spelers van DFC dienen zich daar van bewust te zijn. Hopelijk kan trainer Ab van Wijk deze boodschap snel overbrengen aan zijn spelers , anders is de tweede degradatie op rij een feit.

Laten we eerst de punten maar pakken en dan kunnen we gaan kijken naar de andere uitslagen die dan hopelijk goed voor ons kunnen uitpakken , maar zolang dat eerste niet gebeurd heeft dat nog geen nut.

De uitwedstrijd in Zwijndrecht begint om 14.30 uur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com