PRAXIS-Dordrecht ondersteunt DFC in accommodatie verbetering

18 maart 2014 1902x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PRAXIS-Dordrecht ondersteunt DFC in accommodatie verbetering

DFC Torentje - logo

 

Voetbalvereniging D.F.C., opgericht in 1883, is één van de oudste voetbalverenigingen van Nederland. Na een lange periode in het betaald voetbal is de club in 1974 weer afgedaald naar de amateurs, eerst op zondag en thans door de maatschappelijke veranderingen op zaterdag aktief.

Amateurverenigingen hebben het moeilijk, doordat gemeenten tarieven voor o.a. veldhuur verhogen en subsidies op allerlei gebied  afschaffen. Er wordt dus naar wegen gezocht om fondsen te verwerven om de noodzakelijke uitgaven te kunnen doen. Bij onze vereniging is het op dit moment hard nodig om de accommodatie een forse opknapbeurt te geven en dat is niet te bekostigen vanuit de te ontvangen contributies van de leden.

Gelukkig zijn wij in de omstandigheid dat de sponsorcommissie een overeenkomst heeft kunnen sluiten met Bouwmarkt Praxis-Dordrecht.

Hoe zit deze samenwerking in elkaar? Praxis-Dordrecht stelt een flyer ter beschikking welke door de sponsorcommissie wordt verkocht á € 2,00. Bij aanschaf hiervan ontvangt u met deze

flyer 20% korting bij aankoop van minimaal € 50,00. Deze flyer geldt niet voor folder-artikelen en producten welke altijd al laag geprijsd staan. De flyers blijven tot 1 december 2014 geldig.

Wij vinden dat een ieder die bij ons de voetbalsport beoefent, recht heeft op een schone en goed onderhouden accommodatie. Dat kunnen wij niet alleen. Wij hebben daar de gehele vereniging bij nodig. Of je nu bij de kabouters zit of deel uitmaak van onze pupillen, junioren of senioren, de seniorensoos, badmintonafdeling, tafeltennis, klaverjasafdeling en sympathisanten,

wij hopen op jullie steun. Bij familieleden, vrienden, kennissen, opa’s en oma’s, collega’s en buren gaan wij trachten onze flyer te verkopen. Verder willen wij er een vervolg aan geven op onze traditionele familiedag, 31 mei a.s. Wij zijn volop met de voorbereidingen bezig en hopen hier leuke invullingen aan te kunnen geven.

Sponsorcommissie DFC

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com