Paaskamp omgeving al bezocht , het schiet al op

17 maart 2014 1501x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paaskamp omgeving al bezocht , het schiet al op

18 april is bijna daar , Paaskamp 2014 zal gaan beginnen. De leiding is afgelopen weekend alvast gaan kijken hoe de omgeving erbij ligt en gelijk gekeken hoe de speurtocht dit jaar uitgezet word in het bos.

En ook dit jaar ligt het grasveld er weer mooi bij , de bossen zijn nog beter dan verleden jaar , en de leiding is zoals altijd weer klaar om de kids enkele dagen te gaan vermaken. Op dit moment zijn er al 54 kinderen die zeg hebben opgegeven , maar er is altijd nog plaats om mee te gaan. Ben U het wellicht vergeten , kom dan 28 maart naar de informatie avond van het paaskamp. Dan kunt U uw kind altijd nog opgeven. Dit spektakel wil uw kind toch ook meemaken.

Een van de meest geliefde onderdelen is het luchtbuks schieten. Dit jaar is dit onderdeel nog professioneler door een bijdrage van sponsor  Heugens Opleiding & Trainingen , die een echt schietbord beschikbaar heeft gesteld. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com