Informatie avond Paaskamp

7 maart 2014 1258x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Informatie avond Paaskamp

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Nog even en dan is het zover….. Uw kind gaat op paaskamp!!

Vrijdag 18 april vertrekken wij met de kinderen  naar kampeerboerderij    ’De Kievit’ in Esbeek. Graag willen wij ons als kampleiding aan u voorstellen en u het één en ander over het kamp vertellen. Daarom nodigen wij u uit voor een speciale kamp informatie avond op vrijdag 28 maart om 19.30u in de kantine van DFC. Deze avond kunt u kennis maken met de kampleiding en delen wij gelijk het programma boekje uit. Ook kunt u ons nog vragen stellen of iets mededelen waar we rekening mee moeten houden wat betreft uw kind. Deze avond zal er ook een loterij plaats vinden met als hoofdprijs :    een gratis kamp!!    Het zal ongeveer een uurtje duren.

Met vriendelijke groet en tot vrijdag 28 maart,

De kampleiding

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com