IFC-F1 vs DFC-F1, eindstand 4-2

15 maart 2014 2247x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor IFC-F1 vs DFC-F1, eindstand 4-2

Na de ontspannen warming-up, begon op de winderige zaterdagmorgen de wedstrijd.

Onze kanjers kwamen al snel voor. Oassim opende de wedstrijd met een mooie goal (0-1). Helaas kreeg de tegenstander meer grip op de wedstrijd en onze jongens moesten stevig aan de bak. Het ging lang goed, maar IFC liet zich van zijn beste kant zien. Daardoor moest Roan, onze keeper in de eerste helft, nog drie keer bukken. We gingen rusten met een 3-1 achterstand.

Tijdens de rust met limonade heeft trainer Marcel de kanjers opgepept en vol goede moed ging F1 de tweede helft in. Maar al snel werd het 4-1 waardoor keeper Mees ook voor een bal moest bukken. Maar onze kanjers gaven niet op en door veel doorzettingsvermogen en bij vlagen goed voetbal, viel er ook een tweede doelpunt voor DFC, Silvester mocht deze fraaie goal op zijn naam schrijven.

Na het laatste fluitsignaal  werden de traditionele penalty’s genomen, daar bleef het wonderwel 0-0.

Ondanks een verloren eerste helft en een gelijkspel in de tweede helft mogen we wel trots zijn op onze kanjers. Juist omdat ze niet uit het veld lieten slaan en ondanks een achterstand strijdvaardig doorgingen. Daarom een groot applaus voor onze kanjers.

Jacco, de vader van Mees

dfc_f1_2014_klein_-3790-01

Afbeelding 1 van 1

Op de foto:

Achteraan trainer/coach Marcel

Staand de voerhoede: Sabino, Cehm, Oassim, Silvester, Anton

Zittend de achterhoede: Roan, Zouhair, Alexandre, Noah

Liggend de keeper: Mees

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com