Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Gehavend D3 levert puike prestatie tegen Groot Ammers
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Gehavend D3 levert puike prestatie tegen Groot Ammers

15 maart 2014 1574x bekeken, 1 reactie »

15-03-2014 Groot Ammers D3 – DFC D3

Door de afwezigheid van Jayleeson, Colin en uiteindelijk ook Siyar is D3 vandaag exact met genoeg spelers. Kevin moet de opstelling aanpassen, en het is hopen op een wedstrijd zonder blessures. Nu is Groot Ammers een sportieve ploeg en een aanwinst voor de competitie, dus veel blessurebehandelingen verwachten we niet.

Met Michael in het centrum van de verdediging, en Damian op zijn plek start de wedstrijd. DFC heeft de eerste helft tegenwind, maar lijkt meer last te hebben van gebrek aan concentratie. Ballen worden te zacht en net buiten elkaars bereik gespeeld. Hierdoor speelt het spel zich in hoofdzaak op het middelste gedeelte van het veld af.

Af en toe breekt een ploeg uit, maar beide keepers zijn vandaag in goeden doen. Angelo anticipeert  foutloos op doorschietende diepe ballen van Groot Ammers.

Beide teams kunnen maar geen lijn vinden in het spel, en er is net te weinig felheid in het spel van DFC. Het kan op deze manier beide kanten opvallen, een duidelijk verschil is er niet. Ontstaat dit wellicht in de tweede helft door het verschil in aantal wissels (3 stuks in het voordeel van de tegenstander)? Dit blijft de vraag als de rust aanbreekt met een 0-0 stand.

In de tweede helft, met de wind in de rug, geeft D3 al snel antwoord. De druk op de goal van de tegenstander wordt opgevoerd, ballen worden strakker ingespeeld en combinaties worden gevonden. In eerste instantie houdt hun keeper nog met een paar knappe reddingen zijn doel schoon, maar er is geen houden aan. Als de bal uit de kluts in het strafschopgebied op de rand bij Enes komt, schiet hij geplaatst buiten het zicht van de keeper in de goal, 0-1 voor DFC!

Dit breekt de ban, corners komen en gaan en weer is het Enes die het laatste zetje geeft, 0-2. Nog geen vijf minuten later plaatst Redwan een corner net over de keeper bij de tweede paal, waar Nick staat. Deze ziet Enes weer staan, en levert deze een echte hattrick op, 0-3. De 0-4 met een afstandschot (weer van het goudhaantje van de dag Enes) is mooi voor het doelsaldo. D3 komt geen moment meer in de problemen.

Wat een verschil met de eerste helft, D3 toont aan dat het in staat is de goede prestatie van vorige week voort te zetten en klimt in de ranglijst over Groot Ammers heen naar de derde plek. Gewoon zo lekker blijven ballen jongens, dat is een mooi doel voor de rest van de competitie. D3 gaat nu ook wedstrijden met minder goede periodes winnen!

1 reactie

  1. pieter 16 maart 2014 om 01:32 -

    Ok mannen goed gedaan!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com