F3 speelt derby tegen de buren RCD 1-6

16 maart 2014 1615x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor F3 speelt derby tegen de buren RCD 1-6

Zaterdagmorgen moest F3 zich al vroeg melden bij RCD waar we een heuse derby gingen spelen. Alle spelers waren aanwezig al voelde Quincy zich niet zo lekker, leider Paul was niet aanwezig omdat hij deze week een oogoperatie heeft ondergaan, beterschap Paul.  Het veld bij RCD was een groot raadsel: er waren geen lijnen. Ik heb de jongens uitgelegd dat de scheidsrechter beslist ook al zullen we nooit echt weten of de bal uit was….Iedereen was erg gespannen, want we hebben dan wel de koppositie, maar bij verlies neemt RCD deze weer over. Joey had zich vrijwillig aangemeld om keeper te zijn voor de eerste helft. De wedstrijd begon en er was goede strijd van beide kanten, maar het was Rui die voor ons de 0-1 inschoot. RCD probeerde door te dringen tot ons doel maar stuitte steeds op Mario en Arjen die alle ballen weg haalden voor het doel. Het duurde dan ook wel even voordat er nog meer doelpunten vielen. Voor de rust scoorden Keano, Ebubekir en Kenneth nog en gingen we de rust in met 0-4 in ons voordeel. In de kleedkamer de jongens goed uitgelegd dat we de eerste wedstrijd tegen RCD ook goed voorkwamen, maar dat we toen helaas 4-4 hebben gespeeld, dus dat we heel goed moeten op blijven letten achterin. Helaas was Quincy zo ziek geworden dat hij de tweede helft lekker naar huis is gegaan, ook jij  beterschap. De tweede helft ging Rui keepen. RCD kwam gelijk goed opzetten en helaas scoorden ze de 1-4. We hebben toen besloten dat er geen doelpunt meer inkwam en daarom is Ebubekir ook achterin naast Mario gaan spelen met Justin en Arjen daarvoor. Sven,  Joey en Keano op het middenveld en Kenneth en Musab in de aanval. De jongens speelden heel goed over en zo kwamen er nog prachtige aanvallen helaas soms op de paal of naast, maar Ebubekir en Kenneth wisten  het doel van de tegenstander nog goed te vinden en was de einduitslag uiteindelijk  1-6. Super gedaan allemaal, jullie hebben je volledig ingezet voor de winst.

Dit verslag is gemaakt door Yvon van Wijngaarden vervangend teamleider voor deze zaterdag

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com