Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Eén goede helft is niet voldoende voor D3
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Eén goede helft is niet voldoende voor D3

29 maart 2014 1063x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Eén goede helft is niet voldoende voor D3

29 maart 2014  ASWH D3- DFC D3

Vandaag de uitwedstrijd tegen de koploper. Het is geweldig mooi weer en iedereen heeft er zin in. Colin is jammer genoeg geblesseerd thuis gebleven. Verder is D3 compleet.

De wedstrijd begint van DFC zijde een beetje onrustig, iedereen zoekt nog een beetje naar elkaar. ASWH, dicht bij een kampioenschap, probeert het na twee minuten een keer en wint een hoekschop. Deze wordt laag bij de eerste paal ingeschoten en….. jammerlijk verkeerd geraakt door de verdediging. Angelo is kansloos en het is al 1-0 voor ASWH. Dat is balen, een makkelijk weggegeven goal en zo snel al voetballen vanuit een achterstand.

D3 moet aan de bak en doet dat ook. Iedereen is geconcentreerd en probeert ASWH vast te zetten bij balbezit. Dat lukt, al gaat het iets minder makkelijk dan bij de vorige wedstrijd. Toch komen de kansen, enkele schoten missen nog kracht, maar dan breekt na zo’n 20 minuten Siyar door en gaat alleen op de keeper af. In het strafschopgebied wordt hij gehaakt, een penalty! Enis wordt aangewezen om hem te nemen. De spanning is voelbaar, nu kan D3 de verdiende gelijkmaker maken. Enis schiet  hard in, maar helaas door het midden. Tot zijn ontsteltenis ziet hij de bal gestopt, de rebound wordt over geschoten. Hier beloont D3 zich niet.

Beide partijen krijgen vervolgens nog kansen om te scoren, maar dat lukt niet en met 1-0 voor ASWH gaan we de rust in. Het is een leuke, spannende, gelijk opgaande wedstrijd met een uitstekende scheidsrechter, dit belooft wat voor de tweede helft.

De tweede helft begint weer voorzichtig en onwennig, D3 houdt stand maar zit er even niet lekker in en komt weinig aan aanvallen toe. De tegenstander probeert meer op te bouwen dan in de eerste helft, en dat levert een licht overwicht op het middenveld op. Toch komen er geen echt goede kansen en dat is het schot dat vanuit de tweede lijn na zo’n 20 minuten afgevuurd wordt ook niet. Angelo staat echter net iets te ver van zijn goal en kijkt tegen de zon in. Hij kan de hoge bal nog wel raken, maar toch verdwijnt de bal in de goal, 2-0 ASWH. Dit is weer een tegenvaller, en er wordt wat gemopperd op elkaar. Het verband valt uit de ploeg, duels worden stuk voor stuk verloren en de enige kans lijkt een geslaagde actie met een goal om terug in de wedstrijd te komen. ASWH krijgt echter kans op kans en loopt in de laatste minuten nog makkelijk naar 4-0.

D3 rest nog drie wedstrijden in deze competitie om te laten zien dat het mooie wedstrijden kan spelen. Volgende week thuis tegen Dubbeldam, komt allen kijken!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com