E2 is in vorm!

9 maart 2014 1392x bekeken, 1 reactie »

De E2 speelde vandaag thuis tegen IFC. Vorige week waren er geen wedstrijden gepland dus reken maar dat de spelers er weer zin in hadden. De laatste wedstrijd 2 weken geleden speelde de E2 tegen Papendrecht. Na een 2-2 met de rust wisten de heren de wedstrijd tegen Papendrecht te winnen met 7-4. Nu dus de wedstrijd tegen IFC. De wekker was weer vroeg afgegaan want de wedstrijd was wederom om 9.00 uur. Onze mannen moesten tijdens de eerste helft dus weer even op gang komen maar wisten toch met een 2-1 voorsprong de rust in te gaan. Net als bij de vorige wedstrijden kwamen ze in de 2e helft beter in de wedstrijd en hebben gewonnen met 9-1!  En wat een prachtige doelpunten hebben we gezien vandaag! Drie wedstrijden op rij hebben de spelers van E2 heel goed gespeeld en dat verdient een compliment. Want we zien mooi voetbal, goed samenspel, drive maar vooral een team wat er plezier in heeft. Hou vast heren en veel succes volgende week!

1 reactie

  1. a.p.heijstek 9 maart 2014 om 13:47 -

    Prima verslag maar ook de foto’s zijn uiterst waardevol voor ons archief. Probeer nog wat aan mij toe te zenden in de komende maanden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com