E2 heeft winst binnen gehaald

18 maart 2014 1198x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor E2 heeft winst binnen gehaald

Zaterdag heeft de E2 thuis gespeeld tegen de E2 van Emma. Voor de 4e keer op rij hebben de spelers de winst binnen gehaald maar eerlijk is eerlijk….het was niet de beste wedstrijd! Daar waar we in de vorige wedstrijden verwend zijn met mooi spel en combinaties kwamen de mannen nu niet echt in de wedstrijd. Gescoord werd er wel want uiteindelijk is de wedstrijd gewonnen met 6-1. Wanneer je een mindere wedstrijd met 6-1 weet te winnen doe je het eigenlijk best goed maar de mannen van de E2 hebben meer in huis dan wat we nu gezien hebben. Tja… misschien is 8.30 uur toch een beetje te vroeg op de zaterdag! Zaterdag gaan we er weer voor mannen… veel plezier!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com