Dubbeldam-F2 vs DFC -F1, eindstand 1-3

8 maart 2014 6501x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dubbeldam-F2 vs DFC -F1, eindstand 1-3

In de  ongedwongen warming-up waar iedereen lekker op het doel schoot en leuke combinaties maakte, gaf trainer Marcel nog de laatste aanwijzingen.

Daarna begon de wedstrijd. Onze kanjers gingen gelijk goed spelen en het eerste doelpunt volgde al snel. De hele eerste helft hebben de kanjers druk uitgeoefend op de tegenstander, en wel zoveel druk dat onze eigen keeper de eerste helft niets te doen heeft gehad. Ondanks de vele schoten op het doel, duurde het tot laat in de eerste helft totdat het tweede doelpunt viel. Met de rust stonden onze kanjers dus met 0-2 voor.

Na de rust werd er van keeper gewisseld. Na het eerste fluitsignaal gingen onze kanjers druk zetten en het werd al snel 0-3. Langzaam sloop de vermoeidheid er een beetje in en Dubbeldam werd sterker, laat in de wedstrijd viel dan ook het verdiende tegen doelpunt waardoor de stand op 1-3 kwam. Daarna hebben onze kanjers de draad weer opgepakt, er werden nog enkele doelkansen gecreëerd, maar er werd niet meer gescoord.

Het was, ook vanwege het heerlijke weer, een mooie wedstrijd die zo ingelijst mag worden. Een groot applaus voor onze kanjers.

Jacco, de vader van Mees

dfc-f1-dubbeldam-f2-3751-01

Afbeelding 1 van 9

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com