DFC F3 met vingers in de neus langs Dubbeldam F8

22 maart 2014 2249x bekeken, 2 reacties »

Vandaag stond de return tegen Dubbeldam F8 op het programma. Alle spelers waren weer keurig aanwezig, al was het wel vroeg en een koude morgen. Nog voor de wedstrijd hebben we trainer Hans verrast om voluit “Lang zal hij leven” te zingen, want hij was jarig geweest afgelopen woensdag. Alsnog van harte gefeliciteerd Hans.

De eerste helft stond Musab bij ons op het doel ( 1 bal gehad ) en speelden we 8 tegen 8. Iedereen had er weer zin in en zo ging de wedstrijd van start. Het bleek al gauw dat DFC te sterk was voor Dubbeldam, want de bal kwam niet over de middenlijn richting het doel van DFC. Een van de eerste aanvallen was van Kenneth en die ging maar net naast. Nog geen minuut later scoort Joey voor de allereerste keer, wat was hij blij! Kenneth dacht: dat kan ik ook, en scoorde de 2-0. De jongens waren zo lekker op dreef dat Ebubekir al gauw de 3-0 scoorde. Doordat het koud was gingen we ook  snel wisselen, zodat iedereen lekker warm bleef. Rui was in het veld gekomen en ja ook hij scoorde. Onze verdediging stond ook geweldig: zodra er maar 1 van Dubbeldam aan de bal kwam, ging eerst Justin erop af en als ze daar langs kwamen sloot Mario het gat geweldig hoor. En als er gewisseld was waren het Keano, Sven en Arjen die alles stopten. Quincy had nog een bal op de lat in de eerste helft en Rui scoorde net voor rust de 5-0.

Na de rust  stond  Ebubekir op het doel en ging Rui nog even door en scoorde weer 6-0: een hattrick voor Rui. Dubbeldam deed echt hun best maar wij waren gewoon te sterk voor ze. De 7-0 dachten we dat die van Kenneth was, maar bleek ook nog eens een eigen doelpunt van Dubbeldam te zijn. Sven speelde ook goed de bal naar voren en Musab kon een lekkere run langs de zijkant doen, maar helaas voor hem geen doelpunt. Justin, Arjen en Keano liepen geweldig vrij, Justin steekt dan goed zijn hand omhoog, zo van hallo hier ben ik. Mario en Quincy scoorde nog de 8-0 en de 9-0, waar Mario zelfs nog trucjes bij ging doen, zoals een hakballetje. Geweldig! Ebubekir ging vliegende keep spelen en kwam zelfs oplopen tot de middenlijn.

Jongens, weer echt als een team gespeeld. Heel goed gedaan! Ook teamleider Paul, die nog niet aanwezig was vanwege zijn operatie, volgt alles via de app en is zo trots op jullie: twee duimen omhoog voor jullie.

Trainer Ab ook namens het hele team bedankt dat je onze knullen zo goed traint.

Op naar de volgende wedstrijd thuis tegen Groote Lindt!!

Trainer Hans en vervangend leidster Yvon

 

2 reacties

  1. Kei 23 maart 2014 om 11:13 -

    Heel goed gedaan jongens!!!! Als team gevoetbald en de ouders langs de kant ook als team met aanmoedigen

  2. Rita 23 maart 2014 om 22:50 -

    Was weer een super wedstrijd! De jongens zijn ook echt aan het groeien en spelen heel goed in teamverband. Op naar volgende week! Apetrots op hun! Kanjers!!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com