Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC D1 neemt afstand van de onderste plaatsen
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC D1 neemt afstand van de onderste plaatsen

22 maart 2014 2336x bekeken, 1 reactie »

Verslag van RCD D1 – DFC D1 op zaterdag 22 maart 2014.

Op bezoek bij buurman RCD moeten we het doen zonder oppercoach Steven en vaste grensrechter Peter. We nemen ons voor om geconcentreerd aan de wedstrijd te beginnen. Er staat een behoorlijke, frisse wind en we starten met de wind in de rug. Hierdoor zijn de vele hoge diepe ballen vaak te hard en dat is zelfs voor spits Enes nauwelijks te belopen. Toch geeft hij de moed niet op en na een diepe bal van Onur haalt hij de laatste man in, zet hem op zij, en rond vervolgens prima af: 0-1. Omdat we blijven volharden in rommelige diepteballen komt RCD toch steeds beter in de wedstrijd. Met name de links- en rechtsbuiten zijn een ware plaag voor Fabian en Furkan. Een minuut of tien voor rust zien we ineens een hele mooie combinatie: Fabian zet goed druk, verovert de bal en stuurt de bal naar rechtsvoor Zakaria, die op zijn beurt een mooie voorzet aflevert. Het is Onur die de bal achter de doelman schiet: 0-2. De laatste 10 minuten zijn weer rommelig, mede omdat er nogal wat omgezet moet worden: Danny gaat er even af vanwege zijn enkel en Stijn is niet helemaal fit. Efe kiest positie achterin en daarmee is het middenblok ineens vervangen door Mike en Yassine en dat is voor iedereen wennen.

De tweede helft wordt door DFC D1 goed uitgespeeld. Een corner van Yassine wordt uiteindelijk door de hardwerkende Enes tot doelpunt gepromoveerd en een mooie voorzet van (weer) Zakaria op Wassine wordt door laatstgenoemde keurig afgemaakt. Tussendoor heeft Efe nog een solo vanaf eigen helft bekroond met een doelpunt. Wel krijgt RCD bij een 0-4 stand nog 2 grote kansen, maar die worden gehaast gemist. Het laatste woord is aan Onur die nog een 6e doelpunt aantekent, maar die wordt vanwege buitenspel afgekeurd.

Ondanks de vrij vlotte 0-1 bleef DFC D1 lange tijd onder zijn nivo spelen, maar uiteindelijk werd voor de 4e achtereenvolgende keer gewonnen waarmee DFC D1 aan heeft getoond alle lager geklasseerde teams te kunnen verslaan. Vanaf volgende week zaterdag ontmoeten we alleen nog hoger geklasseerde teams en kunnen de jongens laten zien wat er nog meer in zit.

1 reactie

  1. steven gottschalk 23 maart 2014 om 08:46 -

    Gefeliciteerd heren, wederom een goede team prestatatie!!
    Weer de nul gehouden, ben trots op jullie!!

    Groetjes vanuit Ischl ( Oostenrijk )

    Steve

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com