DFC D1 kansloos tegen concurrent Stedoco D2M

30 maart 2014 1518x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1 kansloos tegen concurrent Stedoco D2M

Verslag van DFC D1 – Stedoco D2M op zaterdag 29 maart 2014.

Onder zomerse omstandigheden begint D1 (met Jaïro en Tycho van D2) de wedstrijd nog redelijk met een drietal snelle uitbraken en een grote kans voor Enes. Daarna past de meidenploeg van Stedoco haar organisatie aan. Met goed combinatiespel wordt DFC vervolgens achteruit gedrongen en is het wachten op een tegendoelpunt. DFC D1 speelt bovendien (weer eens) slordig en lijkt onder de indruk van de tegenstander. De ruststand is 0-2, omdat ook Tycho een mooie uitbraak vlak voor het rustsignaal niet benut. Net als Enes eerder in de wedstrijd, schiet hij de bal recht op de keeper.

Na rust speelt DFC beter georganiseerd, maar het is Stedoco dat het publiek een mooie wedstrijd voorschotelt. Ze zijn gretig in de duels, constant in beweging en daardoor steeds aanspeelbaar. DFC zet er noeste arbeid en duelkracht tegenover. Na een minuut of 10 begint de rechtshalf van Stedoco een solo, slalomt tussen 4 veldspelers door en schiet de bal achter onze kansloze keeper. Ja, dit is wat voetbal leuk maakt, maar voor ons DFC’ers is dit een hard gelach.
Het is gelukkig het laatste wapenfeit van Stedoco. De laatste 12 minuten is de wedstrijd zelfs een beetje in balans en komen Enes, Tycho en Wassim een paar keer dreigend voorin, maar grote kansen krijgt DFC in de 2e helft niet.

Ook in de eerste 10 minuten speelde DFC niet goed, maar had het zomaar 1 of 2 doelpunten kunnen maken. De rest van de wedstrijd werd gedomineerd door Stedoco, dat als terechte winnaar van het veld stapte.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com