Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC D1 is bezig aan een mooie reeks
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC D1 is bezig aan een mooie reeks

15 maart 2014 1687x bekeken, 1 reactie »

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
DFC D1 is bezig aan een mooie reeks

Verslag van DFC D1 – Emma D1 op zaterdag 15 maart 2014.

Na de twee voorgaande overwinningen op De Zwerver en Papendrecht moet DFC D1 het vandaag thuis opnemen tegen Emma. Er liggen zeker kansen tegen Emma, maar dan moet er aan 2 belangrijke voorwaarden worden voldaan: Inzet en Samenspel. Het wordt er vooraf ingepeperd: als DFC D1 vanaf het beginsignaal geconcentreerd en met passie speelt dan kunnen ze de 3e overwinning op rij boeken.

Het werpt vruchten af: vanaf het beginsignaal spelen de jongens de bal lekker naar elkaar over. Op rechts wordt er secuur verdedigt door Efe, Fabian en Danny; op links zijn dat Stijn, Furkan en Janco. Mike en Zakaria tonen hun immer aanwezige werklust en Yassine, Onur, Enes en Wassim zijn de snelle jongens voorin. Het maakt dat Tim zich vandaag niet erg druk hoeft te maken in zijn doel. Helaas verliest Enes zijn hoofd na een paar beslissingen van de scheisdrechter en reageert hij zich verbaal helemaal verkeerd af. En dat terwijl DFC D1 op dat moment al met 1-0 voorstaat (doelpunt Onur). Hij wordt door de scheidsrechter van het veld gestuurd en dat is erg jammer gezien zijn goede spel vandaag. Gelukkig weet Wassim de voorsprong uit te breiden en met 2-0 gaan we de rust in.

De 2e helft speelt D1 met de wind tegen, maar met geduld en goed verdedigen komt Emma niet tot kansen. In de omschakeling zijn ze daarentegen erg gevaarlijk. De toeschouwers zien driehoekjes tussen Furkan, Stijn en Onur op links en mooie dieptepasses van Janco op Onur, ook vanaf links. Aan de rechterkant spelen ze het een klein beetje anders uit met diepe ballen op Wassim die teruglegt op Efe of Zakaria waarna Yassine verder de diepte in wordt gestuurd. Bij bal verlies wordt er telkens geconcentreerd verdedigd. Als Efe de bal op rechts krijgt en geen vrije medespeler ziet gaat hij vanaf eigen helft op avontuur. Hij wint het sprintduel en komt steeds dichter in de buurt van het doel van Emma. Hij kijkt en zoekt een medespeler, maar ziet dat de laatste man van Emma niet komt en vuurt de bal dan maar het doel in: het is 3-0 en het verzet van Emma is gebroken. We maken via Wassim en Mike nog een 4e en een 5e doelpunt.

Het is erg moeilijk kiezen vandaag als je een man of the match zou moeten noemen: Efe en Stijn controleerden het middenveld waardoor Fabian, Janco, Danny en Tim  het redelijk makkelijk onder controle hadden. Wassim en Yassine waren net als Mike en Zakaria erg bedrijvig en Onur had met 3 assists en 1 doelpunt een erg groot aandeel in deze overwinning. Dat had hij overigens te danken aan de goede passing van Stijn, Janco, Wassim en Furkan. De friet na afloop had het team echt verdiend.

1 reactie

  1. pieter 16 maart 2014 om 01:30 -

    Mooie overwinning mannen!!,feli

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com