DFC 1 pakt een gelukkig punt , maar schiet hier niets mee op.

15 maart 2014 1289x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 pakt een gelukkig punt , maar schiet hier niets mee op.

DFC  had vandaag een lastige uit wedstrijd tegen Groote Lindt. Doel was om zelf punten te pakken en hopen dat de concurrentie dat niet deed. Deze missie is deels geslaagd door zelf een punt te halen , maar de concurrentie deelde harde klappen uit.

Het behaalde punt is achteraf gezien niet echt een verdiend punt , want over de gehele wedstrijd was Groote Lindt veruit de beste ploeg vandaag. Niet voor niets staan zij hoog genoteerd op de ranglijst. Dit overwicht bracht Groote Lindt in de eerste helft al tot uiting. De controle over de wedstrijd was duidelijk bij de de thuisploeg en dit resulteerde dan ook in de 1-0 voor Groote Lindt voor rust. DFC zette daar twee aardige kansen tegenover, die niet benut werden. Na rust was hetzelfde spelbeeld te zien , Groote Lindt  beheerste de wedstrijd. Bij vlagen leek DFC wat beter in de wedstrijd te komen. In minuut 85 was daar opeens een strafschop voor DFC die benut werd door Robin Benningshof , 1-1

Het gelukkige punt help DFC echter niet in de strijd tegen degradatie. De Alblas pakte de volle winst en ook VVAC wist een punt te pakken. Het gat naar beide ploegen bedraagt nu 6 punten. Er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal , maar makkelijker word het er niet op met de week.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com