DFC 1 hard onderuit , concurrentie pakt wel punten

8 maart 2014 1229x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 hard onderuit , concurrentie pakt wel punten

DFC moest vandaag punten gaan pakken onder de nieuwe trainer Ab van Wijk. Dat moest gaan gebeuren in een uitwedstrijd tegen Peursum.

DFC begon redelijk tot goed aan de wedstrijd , maar door 2 fouten kwam DFC voor de rust toch weer op een achterstand van 2-0.  Ab van Wijk had in de rust de taak om de spelers van DFC weer in zichzelf te laten geloven. Dat pakte enigszins goed uit want de tweede helft kwam DFC toch nog met enkele kansen in de buurt van de aansluitingstreffer , oa door een kopbal op de paal van Marco van Woerkom. De daarop volgende counter betekende de 3-0 en weg was het geloof in een goede afloop. Dat de 4-0 nog viel was enkel voor de statistieken belangrijk.

Als er van een team maar slechts 5 spelers hun normale niveau halen , zal de degradatie niet af te wenden zijn. Zeker als de directe concurrentie gelijk spelen en zelfs winnen , waardoor het gat alleen maar groter word ipv kleiner. Dit moet echt beter gaan.  

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com