C1 verslaat De Alblas C1 met 5-1

9 maart 2014 2158x bekeken, 1 reactie »

In een heerlijk voetbalweertje heeft C1 gister de Alblas C1 met 5-1 verslagen. In een sportieve wedstrijd ging het in de eerste helft redelijk gelijk op, maar werd de tegenstander door DFC in de 2e helft op gepaste afstand gezet.

DFC kwam al vroeg op voorsprong na een aanval over links. Ashante kwam door over de flank en bediende vervolgens Ivan, voor wie het een koud kunstje was de 1-0 aan te tekenen. Hierna ging het duel redelijk gelijk op met kansen aan beide kansen. Na een uitval van De Alblas waarbij DFC te veel mensen voor de bal had staan werd de stand echter gelijk getrokken, 1-1. Met deze stand gingen beide teams ook de rust in.

In de 2e helft had DFC 10 minuten nodig om op gang te komen. De Ablas was nog een paar keer redelijk gevaarlijk met een aantal afstandschoten, maar toen het spitsenduo Hamza/Ivan op gang kwam was er geen houden meer aan. Na een geweldige individuele actie van Ivan, inclusief  ‘panna’ en het uitspelen van 4 man schoot Hamza de 2-1 binnen. De 3-1 was volgens het zelfde recept, Ivan passeerde enkele tegenstanders en Hamza maakt het af.  Hamza voltooide zijn hattrick door iedereen te snel af te zijn en uit de rebound van zijn eigen schot de 4-1 aan te tekenen. Ook de 5-1 was uit een rebound, Bilal schoot op de keeper waarna Ivan binnenschoot. Een mooi afstandsschot van Musti belandde nog op de paal waardoor de stand op 5-1 bleef.

Al met al dus een prima middag voor C1, met leuk voetbal en mooie doelpunten. Iedereen heeft een prima wedstrijd gespeeld, de  keeper en verdediging stonden uitstekend en gaven weinig weg, het middenveld won de 2e ballen en speelde goed positiespel en de aanval was niet te stoppen. Dank gaat uit naar Robin Benningshof, spits van het 1e,  die vandaag vrijwillig de vlagger was. De foto’s zijn gemaakt door Yvon de Korver, de moeder van vleugelflitser Kevin.

 

1 reactie

  1. Yvon van Wijngaarden 10 maart 2014 om 20:20 -

    Hoi leuk vslag van een mooie wedstrijd, foto’s zijn van Yvon van Wijngaarden 😉

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com