Winst voor E2

16 februari 2014 1112x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Winst voor E2

Na twee afgelaste wedstrijden was het zaterdag eindelijk zo ver dat de E2 weer een competitiewedstrijd kon spelen. Er stond een uitwedstrijd tegen de E2 van Hardinxveld op het programma. Gelukkig was het droog maar wat een wind! Onze mannen hadden de eerste helft de wind tegen, laten we het erop houden dat die wind ervoor heeft gezorgd dat ze met de rust met 0-2 achter stonden. Maar toen de 2e helft! Na een peptalk in de rust zijn de mannen er volop tegen aan gegaan en kregen vleugels met die wind in de rug! Er was een wil om te winnen dus ze zijn er fanatiek tegenaan gegaan. En dat heeft ervoor gezorgd dat DFC 4 doelpunten heeft gemaakt en de winst binnen heeft gehaald!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com