Voorbeschouwing DFC 1 aankomend weekend

20 februari 2014 1071x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing DFC 1 aankomend weekend

DFC 1 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door verleden week te verliezen. De concurrentie voor degradatie won nl wel en daardoor is DFC weer terug bij af. De rode lantaarn is weer in ons bezit.

Wellicht dat DFC hier zaterdag verandering in kan brengen , maar die opgave tegen Papendrecht is moeilijk. Papendrecht is de gedoodverfde kampioen , maar laat de laatste weken ook steken vallen en verloor zaterdag. DFC kan dus ook de dordtse collega GSC/ODS een goed weekend bezorgen , want bij winst van DFC kan GSC/ODS naast Papendrecht komen. Maar voor ons is het natuurlijk belangrijk om die onderste plaats weer te verlaten.

Genoeg belangen dus om voor de volle winst te gaan , de thuiswedstrijd begint om 14.30 uur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com