Voorbeschouwing DFC 1 aankomend weekend

13 februari 2014 981x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing DFC 1 aankomend weekend

Aankomend weekend staat de dordtse  ” El Classico ” op het programma ,  EBOH – DFC

Deze wedstrijd is altijd een wedstrijd op zich , ongeacht de stand op de ranglijst. Feit is dat EBOH net boven ons op de ranglijst  staat met 6 punten meer dan DFC . Maar daar ook een wedstrijd meer voor nodig had.  De laatste weken schommelen de resultaten van EBOH , winst tegen koploper Papendrecht  maar ook verlies tegen Peursum. DFC heeft in 2014 in competitie verband nog niet verloren , maar door het slechte weer is men ook pas een keer in actie gekomen.

DFC probeer deze goede trend voort te zetten en de sfeer is sinds het trainingskamp geweldig te noemen. Interim coach Martin Nouwen heeft een belangrijke factor terug gebracht , plezier en strijd met elkaar. Zaterdag wil hij laten zien dat DFC onterecht zo laag op de ranglijst staat. De eerdere ontmoeting dit jaar was een nederlaag voor de roodwitte brigade. Des te meer een reden voor sportieve revanche. De uitwedstrijd begint om 14.30 uur.

Bij winst van DFC  zal er zaterdag avond een biertje extra worden gedronken tijdens het carnaval bij DFC , waar ook veel EBOH-ers  gezellig langs komen . Op het veld sportieve strijd , naast het veld vrienden.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com