Verslag 7e klaverjaswedstrijd

11 februari 2014 1224x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verslag 7e klaverjaswedstrijd

Vrijdag, 7 februari jl. konden wij van start gaan met 27 deelnemers. Op het laatste moment moment ontvingen wij een bericht van verhindering van Astrid Lucas vanwege ziekte en inmiddels onze vriend Luigi Bevilacque die vanwege droeve omstandig-heden verstek moest laten gaan. Gelukkig konden wij Mary Augspurger verwelkomen. Verder moest Hennie Voetee – Louwman vanwege werkzaamheden verstek laten gaan. Gelukkig wist Melisse (dochter van Mary) deze plek op een voortreffelijke wijze in te vullen (Bedankt Melissa), Verder wil ik Cees v.d. Sluis en Arie Delmotte bedanken dat zij vrijdagmiddag de kantine in gereedheid hadden gebracht. Genoeg complimenten uitgedeeld.
Er werd deze avond zoals vanouds weer gelachen en gedold. Nadat een ieder zijn 3 partijen had gespeeld, kwam de volgende
uitslag tot stand waarbij ik jullie de beste 5 resultaten laat weten. Op de 1e plaats eindigde Siebe Bonnema met 5427 punten. Als 2e eindigde Henri Verstegen met 5249, 3e werd Albert Bonnema met 5139 punten. Als 4e Mary Augspurger met 5029 punten en als 5e Jan Breet met 4999 punten. Davey Bakker was de gelukkige in de loterij. Hij mocht de traditionele slagroomtaart in ontvangst nemen, welke gretig aftrek vond onder de groep. Noteert u vast de eerstvolgende klaverjaswedstrijd 7 maart a.s.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com