Nar Veure weekend 15&16 februari bij DFC

12 februari 2014 1971x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nar Veure weekend 15&16 februari bij DFC

Nar Veureweekend op 15&16 februari. Op het Nar Veure bal zullen de volgende kapellen aanwezig zijn. De Afzakkers, Quiznix, The Bloopers, Rataplan, De Koorenbouters, De Merweboertjes, The Rolling Tones en natuurlijk onze hofkapel Bar Gebeure. Daarbij zijn er optredens van Gerrit van Kooten en Club ELLUV. Onze bevriende carnavalsverenigingen De Schenkeltrappers en De Merwekrabbers zullen in vol ornaat aanwezige zijn. En natuurlijk is er een prijsuitreiking voor de best verklede in ons thema Nar Veure stapt in de LOVE BOAT.

Op zondag 16 februari 2014 organiseert Nar Veure het Familiecarnaval. Een heus feest voor de jeugd waarbij iedere ouder, familielid, kennis en feestneus ook van harte welkom is. De jeugd van de Merwekrabbers, De Schenkelbengels en de Dansmariekes zullen daarbij aanwezig zijn. Voor de muzikale noot zal o.a. onze hofkapel Bar Gebeure zorgen.Voor de jeugd is er entertainment en een prijsuitreiking voor het leukst verklede kind. Prins Krommediek zal met zijn hofhouding de middag om 14:00 uur openen en iedereen van harte welkom heten.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com