DFC F3 zet zegereeks voort

23 februari 2014 1944x bekeken, 1 reactie »

Afgelopen zaterdag 22-02-2014 heeft het team DFC F3, helaas zonder Arjen die op vakantie was, een puike 11-2 overwinning behaald uit tegen Sliedrecht F6. In de eerste helft stond Sven (The Man) op doel en hij moest helaas de enige 2 tegendoelpunten incasseren, echter door mooie tegentreffers van Ebubekir, Kenneth, Rui en Musab (jawel wij hebben tegenwoordig veel scorende spelers) en met uitstekend verdedigend werk van Mario, Keano, Justin en Joey konden we met een gerust hart de kleedkamer opzoeken met een 2-4 voorsprong. Ook Justin liet nog aanvallend werk zien in de eerste helft met een mooie rush langs de zijlijn naar het doel, echter de bal werd net naast de paal getikt.

De tweede helft bleek een formaliteit. Sliedrecht F6 was volledig de kluts kwijt en kwam niet meer van de eigen helft af. Justin die de 2e helft als keeper was opgesteld kon alleen maar van grote afstand toekijken hoe zijn teamleden aanval op aanval loslieten op de tegenstander. Hieruit wisten wederom Ebubekir 2x, Kenneth 2x, Musab, Quincy en Rui te scoren. Laatstgenoemde deed voor de eerste keer mee in een wedstrijd van F3, maar hij bewees gelijk een volwaardig teamlid te zijn. Ook Joey en Mario hadden op het eind nog doelkansen, echter de keeper van de tegenstander wist deze te verijdelen. De eindstand werd hiermee bepaald op 2-11.

Aangezien Justin nog fit was na het keepen, wist hij bij het penalty schieten de spelers van Sliedrecht F6 zo te imponeren, dat er een bal naast ging, er een bal over werd geschoten en er ook nog  een bal op de paal belandde. Ook hield hij er ook nog een tegen, waarmee ook het penalty schieten werd gewonnen, aangezien onze spelers slechts 2 keer misten. Top gedaan jongens! Met deze overwinning houden we aansluiting bij de top en uitzicht op misschien wel een kampioenschap! Als beloning trakteerde de vader van Kenneth achteraf op 3 grote schalen met friet. Dat was smullen! Bedankt namens de jongens!

Paul van Engelen – Teamleider F3   Hans Dooren – Trainer/Coach F3

1 reactie

  1. Danny 23 februari 2014 om 17:29 -

    Kampioenennnnnn :-))

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com