DFC 1 komt tekort tegen Papendrecht

22 februari 2014 1811x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 komt tekort tegen Papendrecht

DFC 1 kon vandaag zijn zelfvertrouwen een boost geven door punten af te pakken van de koploper.  Zeker nodig als we de ranglijst bekijken. Dat is vandaag niet gelukt.

De eerste minuten van de wedstrijd waren rommelig van de kant van DFC en was het zoeken. Papendrecht trok duidelijk het initiatief naar zich toe. Gaandeweg het eerste kwart kwam het vertrouwen van DFC en gingen zij zich met de wedstrijd bemoeien. De verdedigende strategie werd verlaten en DFC begon ook de aanval te zoeken. Het was echter Papendrecht die de betere kansen kregen , maar de bal niet in het doel wist te krijgen. Dit was zeker te danken aan de voortreffelijke doelman Danny Peeters. Hij wist zijn elftal te behouden voor een achterstand en zo werd de rust bereikt met een o-o tussenstand.

De tweede helft was het Papendrecht die na een minuut of tien toch wist te scoren. Door een schitterende omhaal , die toevallig tot stand kwam maar daarom niet minder mooi was , kwam DFC dan toch op een 0-1 achterstand.  DFC bleef geloven in een goed resultaat en meldde zich af en toe ook bij het doel van Papendrecht. Spits Robin Bennigshof leek de meeste kans op een gelijkmaker te krijgen , omdat hij recht had op een strafschop. Echter de scheidsrechter zag het anders en liet doorspelen. Het moraal van de ploeg knakte hierdoor en Papendrecht klaarde de klus door de 0-2 te scoren en de wedstrijd op slot te gooien.

Directe concurrent De Alblas wist ook niet te winnen en de andere concurrent VVAC was afgekeurd.Hierdoor blijf het gat naar beide teams 3 punten.  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com