C1 verliest van Hardinxveld

18 februari 2014 997x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor C1 verliest van Hardinxveld

Afgelopen zaterdag stond voor de C1 een wedstrijd tegen Hardinxveld op het programma. De laatste 3 wedstrijden werden door C1 gewonnen, waardoor er voldoende vertrouwen in de groep was. Valkuil was echter onderschatting van de tegenstander.

De harde wind maakte het lastig om goed voetbal te spelen. Van tevoren werd er gehamerd op het over de grond rondspelen van de bal. Toch werd bij DFC al vanaf het begin veel te snel de lange bal gehanteerd, waardoor het voetbal nog slechter werd. DFC kwam wel op voorsprong. Hamza kreeg de bal op 16 meter van het doel, kapte een man uit en schoot goed binnen, 1-0. Hierna nog wat kleine kansjes, maar vooral slecht voetbal en ballen over de achterlijn. Vlak voor rust kwam Hardinxveld op 1-1 uit een corner waarbij de verdediging niet goed stond opgesteld.

De 2e helft met wind tegen werd er niet beter op. Hardinxveld was de enige ploeg die aan het voetballen was en op enkele uitzonderingen na was er niemand bij DFC die een voldoende haalde. Na 3 overwinningen was de 1e nederlaag van 2014 een feit en iedereen kan bij zichzelf te rade gaan wat hier de oorzaak van is.

Dinsdag oefenen tegen Dubbeldam, een mooie wedstrijd om verder te gaan en verder was dit een wedstrijd om snel te vergeten.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com