C1 boekt 3e zege op rij!

10 februari 2014 1266x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor C1 boekt 3e zege op rij!

Groot Ammers beschikt over een mooi kunstgrasveld dus tegen alle verwachtingen in kon DFC C1 om 10:15 aantreden tegen Groot Ammers C1.

Onder slechte weersomstandigheden schoot DFC zeer goed uit de startblokken. Na 10 speelde Kevin zijn directe tegenstander uit en zette Ivan met een mooie steekbal 1 op 1, Ivan was echter niet zelfzuchtig en speelde de bal naar Hamza 0-1!.

Vanaf dit moment liet DFC met zeer goed positiespel zien wie er vandaag de baas was.

De bal werd goed rondgespeeld, er was veel beweging en bij balverlies waren de linies kort bij elkaar en werd er direct druk op de bal gezet. Na 15 minuten werd Ayoub knap vrijgespeeld. De keeper van Groot Ammers pakte in eerste instantie de inzet. In de rebound gaf Ivan een voorzet die door Ayoub met het hoofd afgerond werd.

DFC bleef doordrukken en na 25 minuten was het na een schitterende aanval raak. De bal werd van achteruit  ingespeeld op Ayoub, deze liet de bal vallen op Ashante die de bal direct inspeelde bij Ivan. Ivan was niet zelfzuchtig en gunde de kans aan Kevin, de ronde fraai af 0-3.

Op slag van rust het Ashante nog een mooie achtie in petto. Hij speelde zijn directe tegenstander uit op 25 meter van het doel. Hij stoomde op tot de 16 en rondde met een droog schot af 0-4!

Qua veldspel was het de eerste helft genieten.

In het begin van de tweede helft verslapte het spel iets en kwam Groot Ammers tot 1-4. Hierna gaf DFC te kennen dat er voor Groot Ammers niet meer te halen viel. Er werden enkele zeer mooie kansen gecreëerd, maar deze werden net zo vaak om zeep geholpen.

In de 70e minuut was het eindelijk raak. Brenton bleef oog in oog met de doelman zeer rustig, 1-5.

De overwinning betekende de 3e overwinning op rij. Over het veldspel is de begeleiding zeer tevreden. Het positiespel, de beweging zonder bal en het druk zetten op de tegenstander wordt steeds beter. Als iedereen met dezelfde inzet blijft voetballen kan het nog een leuke tweede seizoenshelft worden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com