Bewaarnummer KNVB tweede helft van het seizoen 2013/’14

2 februari 2014 1292x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bewaarnummer KNVB tweede helft van het seizoen 2013/’14

Als gevolg van de bestuurlijke vernieuwing binnen de KNVB zijn per 1 januari 2014 de reglementen en het Bewaarnummer gewijzigd. Vanaf heden zijn de nieuwe Bewaarnummers veld- en zaalvoetbal beschikbaar. De inhoud geldt voor de tweede helft van het seizoen 2013/’14.

Overigens begreep het bestuur dat de KNVB vanuit verschillende kanten van DFC vragen en verzoeken gesteld krijgt. Uiteraard is dat in het volle enthousiasme en welwillendheid van de betrokken DFC’ers gedaan, maar het is de bedoeling dat deze communicatie plaatsvindt via de daarvoor verantwoordelijke personen; zijnde de voorzitter (bij absentie van een secretaris) voor bestuurlijke zaken of het wedstrijdsecretariaat voor competitiezaken. Dit mede om te voorkomen dat er zaken worden besloten, waarvan de vereniging zelf niet eens weet zou hebben.

Bedenk dat iedereen die naar de KNVB gaat door de laatste geacht wordt vertegenwoordiger van DFC te zijn.

Klik hier om het nieuwe document voor ons district, Zuid 1, te downloaden: Bewaarnummer KNVB

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com