Afgelast of niet , hoe weet ik dat het snelst?

6 februari 2014 2984x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Afgelast of niet , hoe weet ik dat het snelst?
Afgelast of niet , hoe weet ik dat het snelst?

DFC wilt voor U de service vergroten hoe U het snelst kan zien of jullie wedstrijd is afgelast of door gaat. Sinds verleden jaar maakt DFC gebruik van een widget die gelinkt is aan de KNVB. Zodra er een afgelasting is , word dit direct door DFC vermeld en verschijnt dit in de widget.  Hoe werkt dit ?

Ga naar de rode menu balk naar Programma  >  Wedstrijden.  Klik deze aan. De widget verschijnt. De eerste button zijn de thuiswedstrijden , de tweede button zijn de uitwedstrijden. Zodra er een afgelasting bekend is word dit direct vermeld.

Twijfel U toch nog , kunt U ten alle tijden tussen 08.00 en 10.00 uur bellen naar de commissie kamer  tel 078-6135415

Vanaf heden is dit de manier om te kijken of een wedstrijd is afgelast of niet.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com