7 maart a.s. Klaverjassen

28 februari 2014 2381x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7 maart a.s. Klaverjassen

Vrijdag, 7 maart a.s. wordt alweer de 8e wedstrijd van het seizoen georganiseerd. De spanning wordt langzaam opgevoerd wie er zich als winnar van het seizoen 2013 – 2014 laat kronen. Er is maar één persoon die dat weet en dat is Peter Geijp.
Alleen hij weet hoe het zit. Wij hebben wel afgesproken dat er geen tussenstanden bekend worden gemaakt.; Vrijdag, 11 april wordt de laatste wedstrijd gespeeld, deze zal geheel in teken van de Pasen staan, dus veel eieren !!, paashazen etc.
Reserveer deze avond vast in uw agenda. Een ieder heeft gegarandeerd prijs, dat mag ik u verklappen.
Voor 7 maart kunt u zich aanmelden via het bekende inschrijfadres: j.breet94@chello.nl.
Wij hopen u graag deze avond te mogen begroeten.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com