Vrijdag, 17 januari a.s. Klaverjassen

3 januari 2014 1254x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vrijdag, 17 januari a.s. Klaverjassen
Vrijdag, 17 januari a.s. Klaverjassen

Vrijdag, 17 januari worden de kaarten weer geschud. Zeker nu de oliebollen en de appelflappen tot het minimum zijn gereduceerd gaan wij het kaarten weer oppakken. Afgelopen jaar behaalden wij regelmatig de 8 tafels. Wij als organisatie willen trachten dit verder uit te bouwen naar 10 tafels. Wat zouden wij TROTS zijn als we dit zouden bereiken. Als organisatie zullen wij er alles aan doen om hier weer een FANTASTISCHE kaartavond van te maken met leuke prijzen met uiteraard de bekende vers gemaakte SLAGROOMTAART als hoofdprijs in de loterij !!
Gaarne aanmelden via e-mail naar j.breet94@chello.nl Inschrijfgeld bedraagt € 3.50. Tevens organiseren wij een loterij waarvan de opbrengst ten goede komen aan diverse verbeter projecten. Er wordt individueel gekaart over 3 ronden. Tevens wordt er iedere ronde een nieuwe partner geloot. Wij hopen u te mogen noteren voor onze maandelijkse klaverjasavond. Heeft u vragen ?? U weet mijn e-mailadres. De Klaverjasorganisatie


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com