Voorbeschouwing DFC 1 aankomend weekend

30 januari 2014 1062x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing DFC 1 aankomend weekend

Afgelopen week werd de wedstrijd van DFC afgekeurd , maar de concurrentie zat niet stil. De Alblas , Peursum en VVAC behaalde alle drie een punt en dat is voor DFC geen goede zaak. De spanning onderin blijft dus ongemeend spannend en kan elke week weer op zijn kop worden gezet. DFC deelt nu weer de laatste plaats met De Alblas.

De ploeg net boven DFC is VVAC en laat deze ploeg nu net de aankomende tegenstander zijn aan de Reeweg Oost. Het verschil is 3 punten met een wedstrijd minder voor DFC. Zeker zaak dus voor de interim trainer Martin Nouwen om aan te tonen dat hij deze ploeg weer op de rails heeft gekregen. De resultaten en de sfeer de laatste weken tonen dit namelijk aan. De neuzen staan weer de zelfde kant op en de eenheid is weer terug. De terugkeer van oudgediende Danny Peeters in het doel brengt weer rust in de defensie.

De belangrijke wedstrijd begint om 14.30 uur en de steun van iedere DFC-er is in deze fase zeker gewenst


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com