Voorbeschouwing aankomend weekend DFC 1

23 januari 2014 1198x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend DFC 1

DFC 1 gaat zaterdag proberen de goede start van verleden week een vervolg te geven. In een interview deze week gaf interim trainer Martin Nouwen al aan dat de rust is wedergekeerd.  Het plezier en het geloof is weer terug in de groep. En juist dit aspect is belangrijk binnen DFC. De rode lantaarn is weer afgegeven aan De Alblas en hopelijk word de laatste plaats dit seizoen niet meer bereikt. Met enkele goede resultaten de komende weken kan DFC weer een paar plaatsen stijgen.

Te beginnen met een uitwedstrijd bij ASH , aanvang 14.30 uur.  ASH heeft verleden week de punten gedeeld en is op dit moment een stabiele middenmoter. De eerdere ontmoeting deze competitie werd een nederlaag voor DFC. Een sterke motivatie om zaterdag de winst op te gaan halen.

Bij winst , wat we wel hopen natuurlijk ,  is de ontmoeting van naaste concurrenten VVAC en Peursum belangrijk , die tegen elkaar spelen. Maar DFC moet voorlopig eerst zijn eigen prestaties in de gaten houden en de goede lijn doorzetten.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com