Verslag DFC F1-IFC F1

31 januari 2014 2095x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verslag DFC F1-IFC F1

De voorjaarscompetitie begint voor de F1 tegen een oude bekende. In het najaar werd een keer gewonnen en een keer gelijk gespeeld tegen IFC, maar ze zijn in de competitie wel een plaats boven ons geëindigd…

De F1 is gewijzigd ten opzicht van het voorjaar: Ian en Chris zijn helaas andere sporten gaan doen. Gelukkig hebben we ons kunnen versterken met Sabino (nieuw bij DFC), Cehm en Mees (beiden vanuit de F3 doorgestroomd).

Zonder Anton en Cehm begint DFC voortvarend. IFC wordt goed vastgezet op hun eigen helft. Halverwege de eerste helft opent Alexandre de score. Even later wordt Sabino goed vrijgezet voor het doel. We kunnen met 2-0 rusten, en gelegenheidskeeper Oassim heeft niet veel te doen gehad.

Voor het begin van de tweede helft heeft Coach Marcel een sluw en doortrapt plan: onze snelle jongens Noah en Sabino stellen zich links op. Silvester trapt af naar Oassim, die meteen een lange pass naar links geeft. Helaas wordt de pass onderschept. IFC kan met drie man uitbreken, en dat is teveel voor iedere keeper: 2-1, in ons eigen mes gelopen!

Gelukkig raken de jongens door het tegendoelpunt niet van de wijs. Ze blijven rustig hun eigen spelletje spelen, en uiteindelijk sluiten we de wedstrijd met een royale 5-1 overwinning af.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com