Ton van Wolferen en Nick Goedegebure winnaars DFC Dart Toernooi

13 januari 2014 2060x bekeken, 1 reactie »

Na enkele jaren afwezigheid op de kalender , heeft de Dart Toernooi organisatie olv Robert Langevoort , Jan Pluymert en Rens Vuik weer voor een geslaagd toernooi gezorgd. Darts is weer razend populair en daar heeft de organisatie goed op ingespeeld.

Zaterdag 11 januari waren dus alle pijlen gericht op het bord. Er werd gestreden in de categorie Jeugd en Senioren. Over de opkomst mocht zeker niet geklaagd worden , maar liefst 16 jeugd en 24 senioren deden mee op deze dag en streden om de eer en de daarbij behorende trofee.

In de DDP  ( DFC Darts Palace ) werd het bij de jeugd spannend tot op het laatste moment. Uiteindelijk was het Nick Goedegebure die de winst behaalde , gevolgd door runner up Milan Lucas en nummer 3 Max vd Wetering.  Bij de senioren bestond het podium uit louter dart “profs ” .  De nummers 1 tm 3 spelen allemaal op hoog niveau darts en dat lieten zij ook zien in de goedgevulde kantine.  Het was Ton van Wolferen die de bokaal met nummer 1 erop omhoog mocht houden en de wisselbokaal een jaar mee naar huis mocht nemen. Nummer 2 werd Danny Peters en nummer 3 de opper van Nar Veure  Edwin de Jager.

De organisatie mag terug kijken op een geslaagd evenement en we kijken alweer uit naar januari 2015.  Voorlopig weer een jaar de tijd om te oefenen. 
1 reactie

  1. maarten.janssen 13 januari 2014 om 12:29 -

    Was een superleuke middag, organisatie bedankt! Volgend jaar zeker weer en dan misschien wel met nog meer deelnemers!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com