Ruud Hendriks glorieus winnaar 6e Klaverjas ronde

18 januari 2014 1255x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ruud Hendriks glorieus winnaar 6e Klaverjas ronde
Ruud Hendriks glorieus winnaar 6e Klaverjas ronde

Het was afgelopen vrijdag jl. een drukte van belang. 40 Personen hadden zich aangemeld waaronder een paar “oude” bekenden, te weten Co Hendriks en Arie Evers. 10 Tafels was voor ons een absoluut record waarbij de organisatie bijzonder TROTS op is. Dank zij de assistentie van Peter Geijp, Peter Louwman en Ton. Vos konden wij alles weer in goede banen leiden. er moesten zelfs stoelen van boven worden gehaald en alle tafels werden benut.
De kaarters werden op voortreffelijke wijze verzorgd door ons Barvrouwtje Hennie Voetee met assistentie van Jan Schuurman en Ton Vos. Verder wil ik de Familie Groenewoudt bedanken voor de Bourgondische bitterballen welke gretig aftrek vonden. Ook een woord van dank aan Wil Versteeg voor de eindcontrole !! Klasse Wil. Onderstaand volgen de 5 best geklasseerde resultaten van deze avond.
1e Ruud Hendriks 5732 punten
2e Jack Bakker 5518 punten
3e Rens Vuik 5372 punten
4e Toni van Son 5276 punten
5e Arie Delmotte 5151 punten

De eerstvolgende klaverjaswedstrijd is 7 februari. Wij hopen u gaarne weer te mogen inschrijven via j.breet94@chello.nl !!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com