Paaskamp nog niet vol , schrijf je nu in!!!

19 januari 2014 1628x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paaskamp nog niet vol , schrijf je nu in!!!

Het is de tijd voor warme chocomel en de kachel hoog om het warm te krijgen , maar de paaskamp leiding is alweer druk bezig om het geslaagde kamp van verleden jaar te evenaren of zelfs te verbeteren , als dat al mogelijk is.

De locatie was zo goed bevallen , dat er is besloten om wederom naar “De Kievit “in Esbeek te gaan. Dat word van 18 tm 21 april 2014. Enkele inschrijvingen zijn reeds binnen. Dit spektakel weekend mogen de kids niet missen. Dus geef je snel op om niet te laat te zijn. Dit kan dmv het  Inschrijfformulier Paaskamp 2014  uit te printen en in te leveren bij de daarvoor bestemde personen die op het formulier vermeld staan.

As zaterdag bij het sinterklaas feest zijn ook al de personen aanwezig waar het formulier heen moet , dus print uit en lever zaterdag alvast in.

DIT FEEST WEEKEND WILLEN JULLIE TOCH NIET MISSEN ???

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com