Kelme vanaf volgend seizoen kledingleverancier DFC

21 januari 2014 2444x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kelme vanaf volgend seizoen kledingleverancier DFC

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen is Kelme de nieuwe kledingleverancier van DFC. DFC heeft een zesjarige overeenkomst afgesloten met de grote Spaanse leverancier van kwalitatief hoogwaardige sportkleding, -schoenen en -accessoires.

Op de achtergrond wordt nu hard gewerkt aan een gebruiksvriendelijke webshop, van waaruit de gehele nieuwe kledinglijn straks kan worden aangeschaft. Snel en veilig afrekenen gaat straks via iDeal en de bestelde kleding wordt vervolgens bij jou aan huis bezorgd! De collectie bestaat o.a. uit voetbaltenues, trainingspakken, sweaters, polo’s en jassen.

Het merk, dat als logo ‘de klauw’ voert, is een merk met een sterke aanwezigheid in de internationale sportwereld – en niet alleen op voetbalgebied. Op Nederlandse bodem is Kelme sinds 2005 actief en heeft het sindsdien ook vele successen geboekt. Zo was Kelme in het verleden onder andere kledingsponsor van Sparta Rotterdam en heeft het nu vele amateurclubs onder contract staan. In 2011 heeft Kelme ook een overeenkomst bereikt met het nationale team van Suriname, waar Kelme nu de kledingsponsor van is. Naast het veldvoetbal heeft Kelme ook een aantal zaalvoetbalteams onder contract, die uitkomen op het hoogste niveau.

Belangrijk is om nu al te weten dat DFC streeft naar één uitstraling als vereniging. Dit betekent dat we als vereniging uiteindelijk in zijn geheel overgaan naar Kelme en dat andere merken (ook al worden die door zelf geworven sponsoren aangeschaft) niet zijn toegestaan. Alle wedstrijdkleding die voor/vanaf het volgend seizoen wordt aangeschaft dient dan ook van het merk Kelme te zijn. Indien (jeugd)teams het voornemen hebben om zelf sponsoren aan te trekken en nieuwe kleding aan te schaffen dienen zij zich eerst op de hoogte te stellen van de afspraken van de sponsorcommissie met Kelme.

De komende tijd zullen we jullie via deze website van verdere informatie voorzien met betrekking van de overgang naar Kelme.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com