Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Hoera! F3 behaalt eerste competitiepunt!
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Hoera! F3 behaalt eerste competitiepunt!

26 januari 2014 1897x bekeken, 1 reactie »

Afgelopen zaterdag 25 januari om 10.30 uur begon het team F3 aan de voorjaarscompetitie in de 4e klasse 041 met een thuiswedstrijd tegen RKsv RCD F3G met 4 nieuwe spelers van de voormalige F4 in de gelederen: Arjen Jadamba,  de broers Masub en Ebukebir Kar en Rui Kleinhuis. Laatstgenoemde had helaas afgemeld, dus hem hopen we de eerstvolgende wedstrijd te mogen begroeten.

Ondanks alle wijzigingen begonnen de jongens fanatiek aan deze eerste wedstrijd van het seizoen. Ze zouden dit varkentje wel eens wassen! Dat was goed te merken, want de tegenstander werd behoorlijk onder druk gezet en op eigen helft terug gedrongen. Dit resulteerde wel in het feit dat onze keeper Mario alleen kon toezien hoe de veldspelers een mooie partij voetbal op de mat legden en dus eigenlijk rustig in de kleedkamer al een beker of 2 ranja had kunnen gaan drinken. Om de tegenstander niet verder te ontmoedigen bleef hij op doel staan om zijn teamgenoten aan te moedigen. Al snel konden we met zijn allen juichen, want na een mooie rush scoorde onze nieuwe spits Ebu de 1-0! Hoera! De andere spitsen lieten zich niet onbetuigd, want even later kon Kenneth de 2-0 aantekenen en even daarna zelfs de 3-0 door Quincy. Vol trots met een mooie voorsprong zocht het team de kleedkamer op om alvast deze zekere overwinning te gaan vieren.

De tweede helft gaf echter een ander beeld te zien dan de eerste helft, waarbij het onze jongens ook nog eens aan een dosis geluk ontbrak. Door een tactische wissel bij de tegenstander kon F3 moeilijker de tegenstander onder druk zetten en wisten onze spitsen telkens niet de laatste man van RCD te omspelen. Na een aantal uitvallen van RCD, waarbij men ons doel gelukkig niet konden vinden, was het helaas wel raak. Keano, die de tweede helft als keeper opereerde, moest de bal uit het net vissen: 3-1. Kort daarop was het weer raak voor RCD en werd de spanning al hoger: 3-2. Toch lieten de jongens de koppies niet hangen en bleven vechten voor de volle winst. Echter, het geluk was niet aan onze zijde, want Kenneth, Ebu, Joey en Quincy zagen alle 3 hun inzet op de paal belanden. Ook bij Sven zat het niet mee, een prachtig hard afstandsschot raakte precies de doelpaal. Even gloorde er weer licht aan de horizon, toen Kenneth de diepte in werd gestuurd en zijn tweede  doelpunt van de wedstrijd aantekende: 4-2! Wow zou het nou toch lukken? Helaas had RCD wel het nodige geluk en wilskracht over om nog 2 keer te scoren, zodat deze spannende wedstrijd eindigde in een gelijkspel: 4-4!

Uiteraard hadden we deze wedstrijd moeten en kunnen winnen, maar we zijn uitermate blij met dit eerste competitiepunt!!! Als het team met de nieuwe jongens wat beter op elkaar ingespeeld raakt, weten wij zeker dat we snel de eerste winst partij zullen aantekenen. Wellicht volgende week al uit tegen Dubbeldam F8. Zet hem op jongens! Een dikke omhoog voor Arjen, Joey, Justin, Mario, Sven, Kenneth, Ebu, Masub, Keanu (hoe is het met je oor?) en Quincy!

Paul van Engelen – Teamleider F3   Hans Dooren – Trainer/Coach F3

 

1 reactie

  1. maarten.janssen 27 januari 2014 om 10:00 -

    Leuk – goed gedaan! Ga zo door…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com