Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | D3 begint goed aan voorjaarscompetitie
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

D3 begint goed aan voorjaarscompetitie

25 januari 2014 1107x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D3 begint goed aan voorjaarscompetitie
DFC D3 – Groot Ammers D3 25-01-2014
Eindelijk weer een wedstrijd, de eerste van de voorjaarscompetitie en dat tegen de nieuwkomer.
Waar het aan ligt is niet te achterhalen: de start van de nieuwe competitie, de les in positiespel (nog bedankt Cees) van afgelopen donderdag, de verloren oefenwedstrijd van vorige week, de vroege voorsprong? Feit is: DFC D3 speelde vandaag hun beste wedstrijd in tijden.
D3 begint flitsend aan de wedstrijd: al na twee minuten is er een schitterende gekruiste pass van Jayleeson over grote afstand op de vrijstaande Maxxi. Deze neemt mooi aan en met een bekeken afstandschot eindigt de bal boven de keeper in het net.
Dat is een mooi begin en een tegenvaller voor Groot Ammers.
Het positiespel is stukken beter verzorgd dan in afgelopen wedstrijden. Er volgt een fase waarin beide ploegen proberen met combinatievoetbal te scoren, het is dan ook een leuke wedstrijd om te zien. Toch zijn er niet veel kansen. Het overwicht is voor DFC, maar Groot Ammers komt via links een paar keer gevaarlijk door. Angelo staat echter ook goed mee te voetballen en ruimt de ballen die er door schieten zonder aarzelen op.
Dan is duidelijk dat DFC in staat is om gevaarlijk uit te breken vanaf het middenveld. Nick, die telkens de bal goed aflegt op een mede-aanvaller, geeft een steekbal op Colin. Colin komt op snelheid en snijdt erg goed naar binnen. Mooi passeert hij de keeper met een schuiver, 2-0!
Zo is het prettig om de rust in te gaan.
De tweede helft begint zoals de eerste geëindigd is: een controlerend DFC en een gemotiveerd Groot Ammers, dat maar wat graag hun eerste doelpunt in de derde klasse wil scoren. Eigenlijk is er weinig aan de hand voor DFC, maar wanneer halverwege de tweede helft een hoog afstandschot verkeerd beoordeeld wordt door Angelo (kan gebeuren), liggen de kansen voor de tegenstander ineens weer open, 2-1.
Groot Ammers gaat alles op alles spelen en DFC gaat mee in de onrust die dit veroorzaakt: te veel ballen worden gehaast weggeschoten en belanden bij een tegenstander. Een goede combinatie is hierdoor bijna niet meer te zien. Wel werkt iedereen als een paard, maar eerlijk gezegd is de tegenstander in deze fase kansrijker.
Toch komt het niet van een gelijkmaker, want als de bal diep op Nick wordt gespeeld, gebruikt hij goed zijn lichaam en weet van links voor de goal met buitenkant rechts de bal in de rechter bovenhoek te krullen: een prachtige goal.
Voor Colin en weer Nick zijn er heel goede kansen, maar er komt geen goal meer.
Grote complimenten voor iedereen, deze wedstrijd toont aan dat als jullie de posities goed bezet houden, er veel te genieten valt. Ga zo door!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com