Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Wedstrijdverslag DFC F3 – VVGZ F5
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Wedstrijdverslag DFC F3 – VVGZ F5

9 december 2013 1493x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijdverslag DFC F3 – VVGZ F5
Afgelopen zaterdag 7 december om 10.30u moest DFC F3 voor hun een na laatste wedstrijd aantreden tegen VVGZ F5 de koploper van de competitie. VVGZ F5 heeft alle wedstrijden tot nu toe gewonnen, dus het zou een zware pot worden, zeker gezien het feit dat we de eerste wedstrijd van het seizoen met 14-1 verloren hadden. De jongens van het team moesten het helaas ook zonder Cehm doen, want hij was nog steeds wat grieperig. Nou Cehm, namens het hele team beterschap gewenst, we hopen dat je er de laatste wedstrijd tegen Sliedrecht F4 weer bij bent. De wedstrijd begon als verwacht: VVGZ volop in de aanval, terwijl ons team met Keano op doel (onze keeper in de dop) met man en macht verdedigde. De eerste 5 minuten hielden we gelukkig de nul, maar hierna vielen er snel achter elkaar een aantal doelpunten. Uiteraard nam onze verdediging, bestaande uit Mees, Mario en Justin, zichzelf dit kwalijk. Om dit probleem op te lossen gingen ze onder de wedstrijd gezamenlijk de tactiek bespreken, wat uiteraard helaas betekende dat Keano nog een paar doelpunten om zijn oren kreeg. Sven was dusdanig onder de indruk van het gebeuren, dat hij even niet oplette en een bal op zijn gezicht kreeg en even aan de kant moest en we de eerste helft moesten afmaken met 7 man en de rust uiteindelijk ingingen met 0-7.
De tweede helft besloten we onze huid duur te verkopen en nog meer strijd te leveren. Met Mees op doel, onvermoeibare Joey als stoorzender en de 2 snelle spitsen Kenneth en Quincy zouden we de tegenstander eens een poepie laten ruiken. En dat had effect! De strijd was nu gelijkwaardig, alhoewel VVGZ toch weer een keer scoorde. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen. Onze jongens zetten de tegenstander onder druk en Joey veroverde de bal en met een mooie cross pass kon Quincy alleen op de keeper af, echter weer geen geluk, want de bal belandde op de paal. Kort hierop was het wel raak. Na een mooie rush wist Quincy het net wel te vinden. Even later was het weer raak: na een goed genomen hoekschop door Quincy, die over de hele verdediging heen ging, wist Kenneth de bal over de doellijn te tikken. Hoera! Ook de tegenstander liet zich niet onbetuigd, echter Mees wist met halsbrekende toeren de bal wel 5 keer op de lijn de stoppen. Wat een spanning! Helaas wist VVGZ nog 1 keer te scoren, waarmee de tweede helft eindigde in een gelijk spel 2-2 (dit noemen wij als team positieve benadering). Nou jongens, ondanks dat we met 9-2 verliezen, hebben we laten zien dat we over veerkracht beschikken en als team voor elkaar willen werken. Dikke duim omhoog! Als beloning hebben al mijn mannen een lekker frietje verdiend!
Paul van Engelen
Teamleider F3

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com