Vrijwilligers vacaturebank online

3 december 2013 1388x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligers vacaturebank online

Vrijwilligers vormen de hoeksteen van elke vereniging. Zonder de bereidwilligheid van vrijwilligers kan de vereniging niet (optimaal) functioneren en zou de contributie niet zo laag zijn als nu. Helaas loopt het aantal vrijwilligers de laatste jaren terug. Op dit moment kent DFC een groot aantal vrijwilligers-vacatures en we doen daarom een dringend beroep op onze leden (en hun ouders, broers, zussen, etc.) om nu voor onze club in actie te komen, zodat we daadwerkelijk met elkaar bepaalde zaken kunnen gaan verbeteren.

Voor een actueel overzicht van alle vacatures kun je vanaf vandaag terecht op de vrijwilligers vacaturebank (zie menubalk) die op onze website staat. Je vindt hier een korte beschrijving van de werkzaamheden, hoeveel tijd wij denken dat ermee gemoeid is en je kunt zelfs direct reageren bij interesse.

Uiteraard hebben wij er begrip voor dat beschikbaarstelling afhankelijk is van een ieders persoonlijke omstandigheden, maar “vele handen maken licht werk”. En in de meeste gevallen gaat het slechts maar om een paar uurtjes. Doordat het werk in een bekende omgeving gedaan kan worden en dat je je hiermee jouw club direct helpt voelt het echter niet als een last.

Vrijwilligerswerk is er voor iedereen en iedereen heeft ook zijn eigen redenen om vrijwilligerswerk te gaan doen. Door vrijwilligerswerk bij DFC te doen kun je:

  1. een zinvolle bijdrage aan de samenleving leveren, door het mogelijk te maken dat kinderen en volwassen bij DFC kunnen sporten. Dat is goed voor hun gezondheid en hun sociale vaardigheden.
  2. zelf nieuwe vaardigheden ontwikkelen en nuttige werkervaring opdoen om zo je cv uit te breiden
  3. sociaal actief bezig zijn, doordat je continue nieuwe mensen leert kennen en vriendschappelijke en/of zakelijke contacten opbouwt
  4. de continuïteit van de vereniging DFC (sinds 1883!) waarborgen

Kijk dus snel of er een vacature bijstaat die bij jouw interesses past en neem contact met ons op. Staat de gewenste functie er niet bij, maar wil je wel graag iets voor DFC betekenen? Neem dan contact met ons op via vrijwilligers@dfc-dordrecht.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com