Vertrek Arthur Dorré

29 december 2013 3241x bekeken, 1 reactie »
Vertrek Arthur Dorré

Hoofdtrainer Arthur Dorré en DFC zijn met onmiddellijke ingang uit elkaar. De Ambachtse oefenmeester, die pas aan zijn eerste seizoen bij Dordrechts oudste vereniging bezig was, heeft deze week het bestuur te kennen gegeven er per direct mee te stoppen.

“We betreuren het ten zeerste dat Arthur deze beslissing heeft genomen, maar respecteren zijn besluit natuurlijk wel. Het is helaas voor beide partijen niet geworden waar we bij aanvang van onze samenwerking op hoopten.” aldus voorzitter Maarten Janssen in een korte reactie.

Het bestuur heeft zijn besluit geaccepteerd en zal de komende weken op zoek gaan naar een opvolger die, na de winterstop, de hoofdmacht weer op weg naar boven moet brengen in een tot dusver teleurstellend verlopen seizoen. DFC ging als hekkensluiter in 3C met 8 punten uit 13 wedstrijden de winterstop in.

1 reactie

  1. een trouwe supporter 31 december 2013 om 13:33 -

    Zou het alleen aan de trainer liggen of ook een beetje aan mentaliteit en kwaliteit

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com