Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Samenvatting Laatste wedstrijden van DFC MB1
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Samenvatting Laatste wedstrijden van DFC MB1

29 december 2013 1493x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Samenvatting Laatste wedstrijden van DFC MB1
Samenvatting van de laatste 5 competitie en 1 bekerwedstrijd van ons DFC MB1

dfc MB1 jeugdteam

 

Wieldrecht-DFC
Na de derby’s tegen Emma speelde we ook nog een derby tegen vvWieldrecht.
We hebben daar met ons team al een tijdje niet tegen gespeeld dus wisten niet precies hoe het team gegroeid was.De meiden gingen het veld in met de geachte dat we dit wel even zouden winnen,nou dat viel vies tegen.wieldrecht zette ons zwaar onder druk en scoorde de 1-0.Zij hadden 2 grote kansen om de score op te voeren maar verzuimde.Charissa scoorde gelukkig de 1-1 binnen 3 minuten de 1-2.Na rust speelde we beter en scoorde Charissa ook nog de 3-1,drie mooie goals maar het was nog niet gedaan wieldrecht vocht zich terug en maakt vlak voor tijd 2-3.Daarna 5 hele lange minuten waar de thuisploeg nog 2x kans had om gelijk te maken.Gelukkig klonk daar het eindsignaal.Uitslag wieldrecht – dfc 2-3

Asperen-DFC
Deze wedstrijd was belangrijk om aansluiting te houden met de koplopers.
De wedstrijd begon goed maar we keken snel tegen een 1-0 achterstand aan door een terecht toegewezen strafschop voor Asperen.We herpakte ons en hielde stand tot aan de rust.Na rust waren wij de betere partij en de gelijkmaker kon elk moment vallen.We hadden pech met 2 keer de paal en een bal van de doellijn gehaald en dan kom het moment dat de bal in je eigen goal beland,de bal vloog via een verdedigster over Selin.
Helaas maar de meiden hebben gestreden en met een opgeheven hoofd het veld verlaten.Uitslag Asperen-DFC 2-0

Kozakkenboys-DFC
Deze tegenstander ook een tijd niet tegen gekomen in de competitie.We wisten wel dat ze dit seizoen makkelijk scoorde ,maar wij hadden de minst gepasseerde verdediging dus dat zou niet gemakkelijk gaan.Het tegendeel bleek meer waar want we gingen de rust in met een 5-0 achterstand.Allemachtig dat hadden we nog nooit meegegemaakt.
In de rust de ploeg toch weer gemotiveerd het veld in gekregen.En bij een stand van 6-0 kwamen we plotseling los en maakte we binnen 10 minuten 3 doelpunten Minou 2x en Charissa 1x.De thuisploeg kreeg ook nog kansen maar nu wist onze verdediging ze te stoppen en wij kregen zowaar nog genoeg kansen om evt nog met 6-6 het veld af te gaan maar hadden weer wat pech met de afronding.Ondanks de uitslag hadden we weer laten zien dat we bij een grote of kleine tegenslag toch een veerkracht hebben om de wedstrijd tedoen kantelen. Uitslag:KozBoys-DFC 6-3

DFC-Peursum
Tegen Peursum altijd leuke wedstrijden,nooit gezeur of gemekker altijd veel strijd en beleving.De wedstrijd ging gelijk op en met de gedacht wie er het eerst scoort de wedstrijd ook zou winnen.Een minuut of tien voor tijd wist Danique na een goede solo met een mooie achterwaardse passeerbeweging de laatste verdedigster te passeren en met een mooi schuivertje de 1-0 in te schieten.In de laatste minuten kregen we het weer moeilijk en met stunt en vliegwerk van oa.Selin en hulp van de Lat hileden we stand en bleef de stand op 1-0 staan.Uitslag:DFC-Peursum 1-0

SVS65-DFC 2e ronde beker
Op een mistige woensdagavond naar Spijk voor het duel met SVS65.
Ondanks het slechte zicht werd het een leuke aantrekkelijke wedstrijd.Weer een snel tegen doelpunt maar Minou scoorde de 1-1 nog voor rust.Na de rust bleef het lang 1-1 en Selin hield haar doel schoon met een aantal belangrijke reddingen ,Charissa scoorde de opluchtende 1-2 en Minou de bevrijdende 1-3.Uitslag SVS 65- DFC 1-3
Goed gedaan meiden en na de winter gaan we voor een evt finaleplaats.

DFC-VVAC
Tot slot het thuisduel tegen VVAC een ploeg die lang boven aan had gestaan.
Deze wedstrijd kwam de tegenstander niet in haar spel door het krachtige en felle spel van DFC.Met een bijna 100% kansen benutten gingen we rusten met een 4-0 voorsprong.Minou 1-0 met een kanonskogel schuin in de bovenhoek,Danique 2-0 met een mooie uitgekiende vrije trap hard langs de muur,Minou 3-0 na het afronden van Kelsey’s goede gevaarlijke corner en Celia schoot de 4-0 binnen na zeer goed doorgaan van Charissa die de bal krachtig voor de goal schoot.Wat een luxe om zo de 2e helft te beginnen,VVAC vocht terug en ging volop in de aanval maar verzuimde de kansjes te benutten.uiteindelijk de 4-1 maar die viel te laat om de wedstrijd te doen kantelen.
Uitslag: DFC-VVAC 4-1

Al met al erg trots op het team en met eigenlijk nog 2 wedstrijden te gaan hebben we een goede 5e plaats van de 12 behaald en als we (ervan uitgaand) de laatste 2 wedstrijden zouden winnen zelfs een gedeelde 2e plaats kunnen halen.
Helaas kunne we daar niks meer aan veranderen.Wel de minst gepasseerde verdediging en met de uiteindelijke kampioen Ophemert met een 1-1 de punten gedeeld.
Het volgende seizoen hopen we (Cees en Frank ) op een sportief en succesvol jaar met wie weet een goed resultaat in de Beker, maar met dezelfde drive en inzet,plezier gaat dat zeker goedkomen.

ALLEMAAL EEN GOEDE JAARWISSELING EN EEN GELUKKIG EN GEZOND 2014

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com