KNVB lanceert trainingsplanner

24 december 2013 1167x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KNVB lanceert trainingsplanner
KNVB lanceert trainingsplanner

De KNVB heeft een Trainingsplanner gelanceerd waarmee (beginnende) trainers gratis gebruik kunnen maken van kant-en-klare trainingen en losse oefeningen voor D-, E-, F- en mini-pupillen. De KNVB Trainingsplanner, die ook te gebruiken is met je smartphone of tablet, is te vinden op http://trainers.voetbal.nl/trainingsplanner.

De KNVB Trainingsplanner is ontwikkeld omdat veel (beginnende) trainers op zoek zijn naar oefenstof om hun spelers met plezier beter te maken. De KNVB wil deze trainers helpen om hun hobby met plezier uit te oefenen en tegelijkertijd de spelers beter te maken met leuke voetbaloefeningen.

Totaaltrainingen
Beginnende trainers kunnen gebruik maken van de totaaltrainingen, die speciaal zijn samengesteld door KNVB-docenten. Alle oefeningen zijn gekoppeld aan een voetbaldoelstelling, zoals het verbeteren van de opbouw. Bijna alle oefenvormen zijn bovendien voorzien van een voorbeeldvideo.

KNVB Online Tekentool
Trainers die al wat verder zijn kunnen gebruik maken van de KNVB Online Tekentool. In deze tool kunnen trainer/coaches hun eigen oefeningen en trainingen tekenen die ze vervolgens kunnen opslaan in een eigen bibliotheek.

Ga ook aan de slag met de KNVB Trainingsplanner en surf direct naar http://trainers.voetbal.nl/trainingsplanner

Heb je vragen? Mail dan naar trainingsplanner@knvb.nl

Bron: http://www.knvb.nl/nieuws/district/32747/knvb-presenteert-trainingsplanner/zuidi


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com