Kerst klaverjasdrive zeer geslaagd

22 december 2013 1040x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kerst klaverjasdrive zeer geslaagd

Vrijdag, 20 december was het wederom klaverjassen welke geheel in het teken stond van de kerst. Zo was er voor een ieder een fraaie kerstster, welke beschikbaar waren gesteld door een sympathisant waarvoor onze hartelijke dank.
Verder waren er waardebonnen beschikbaar gesteld door Primera  Richard de Visser. Een ieder ging met minimaal een kerststol naar huis. We hadden deze avond 8 tafels compleet. Helaas moest Patrick Verhey alsnog afschrijven i.v.m. zijn internationale transport verplichtingen als vrachtwagenbestuurder. Jammer Patrick, misschien een volgende keer beter. Er werd deze avond er flink op los gescoord. Als winnaar mocht zich laten feliciteren Gerrit Draaijer welke een totaal van 5788 bij elkaar scoorde wat hem een fraaie Gourmetschaal opleverde. Klasse Gerrit.(zie foto 1). Als 2e eindigde Jan Breet met 5409 punten. Als 3e eindigde Bert Huijbens (zie foto 2) met 5344 punten, goed voor een rollade. Als 4e eindigde Dennis Ringeling met 5324 punten ook goed voor een rollade. Als 5e eindigde Sylvia Vuik met 5284 punten ook goed kalkoendijen. Na afloop was het nog even gezellig samenzijn met als diskjockey de bekende Arie D (artiestennaam) Een ieder geweldig bedankt. Denk aan de Jumbo Kassabonnen actie ! Inleveren bij D.F.C. of stuur een mailtje naar j.breet04@chello.nl als u niet in de gelegenheid ben om ze te brengen. Wij wensen een ieder hele fijne Kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2014. Tot de eerstvolgende klaverjasavond op vrijdag, 17 januari a.s. Aanvang 20:00 uur

foto 1             foto 2 (1)


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com