Hallo (kassabonnen van de) JUMBO!

10 december 2013 2500x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hallo (kassabonnen van de) JUMBO!

De sponsorcommissie van onze club heeft een kassabon-overeenkomst gesloten met de JUMBO Supermarkt in Sterrenburg. Vanaf deze week kunnen we in de kantine kassabonnen gaan verzamelen, waarmee we maandelijks geld binnen kunnen verdienen voor onze vereniging. Hoe meer kassabonnen wij met z’n allen inleveren, hoe meer geld we verdienen! En daarmee kunnen we bijvoorbeeld ons clubhuis verder opknappen! Jij helpt toch zeker ook mee?

Iedereen mag ons met deze spaaractie meehelpen, dus vraag gerust of je vader/moeder, opa/oma, oom/tante, buurman- of buurvrouw om (voortaan) hun boodschappen te halen bij de JUMBO in Sterrenburg en of ze daarna hun kassabonnen bij jou/DFC in willen leveren! Verzamel de bonnen en doe deze in speciale verzamelbus van de JUMBO (herkenbaar aan zijn gele kleur), welke in de kantine van onze club staat. De bus staat vanaf 12 december in de kantine (maar alle bonnen van december mogen daar gewoon al in).

Er zijn wel enkele regels, dus let goed op:

  1. Iedere maand moeten we alle bonnen bij de JUMBO inleveren; daarover ontvangen we een bepaald percentage van het totale bedrag van die maand. Te laat ingeleverde bonnen van een maand, die al geweest is, gelden niet meer. Dus een bon van december, die ingeleverd wordt in januari wordt helaas NIET meer vergoed.
  2. Deze actie heeft uitsluitend betrekking op de JUMBO supermarkt in Sterrenburg, gelegen aan het P.A. de Kokplein in winkelcentrum Sterrenburg. Kassabonnen van andere JUMBO vestigingen zijn niet geldig en doen helaas niet mee aan deze aktie!!!!

Hallo Jumbo! Klik hier voor de website en de openingstijden.

Sinds kort kunt u bij de grootste Jumbo supermarkt van Dordrecht ook zelfscannen! Zo doet u nog vlotter boodschappen en kunt u tijdens het winkelen precies zien hoeveel u al heeft besteed. Het enorme assortiment en de vele verse producten maken deze winkel meer dan compleet. Deze Jumbo is gelegen in het overdekte en gezellige winkelcentrum Sterrenburg en u kunt er volop gratis parkeren.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com