F2 sluit competitie af met een 2e plaats

22 december 2013 818x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor F2 sluit competitie af met een 2e plaats

Na de winst vorige week tegen Oranje Wit, waarbij de F2 met 6-4 won, was de 2e plaats in de competitie een feit. Maar er stond nog een wedstrijd gepland op 21 december tegen Wieldrecht dus zaterdag moesten de heren van de E2 nog een keer aan de bak. Het werd een leuke wedstrijd met veel kansen voor DFC. Uiteindelijk heeft DFC met 3-0 de winst binnen gehaald. Een 2e plaats in de competitie is een geweldig resultaat! Ik hoor de trainer van de E2 nog al eens zeggen dat het niet perse om de winst gaat, maar vooral om plezier en inzet. De spelers snappen dit best maar willen uiteindelijk maar 1 ding… en dat is winnen! En dat hebben ze in deze competitie ook laten zien. Maar wat we zeker ook gezien hebben is het plezier, fanatisme, inzet en groei. Groei op individueel niveau maar ook als team. Hou dit vast mannen en veel voetbalplezier in 2014!!!!!!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com